CSU ASE BUCUREȘTI

CSU ASE s-a născut din pasiune pentru sport și din încrederea că studenții noștri sunt campioni!
Venim în completarea curriculei universitare cu posibilitatea practicării unor sporturi de interes, pe diferite niveluri, începând de la debutanți până la înalta performanță!

JOI, 8 FEBRUARIE

LIGA 1 - BASCHET MASCULIN

CSU ASE BUCUREȘTI

VS

Știința București

ORA 12:30

Sala Agronomia București

VOLUNTAR LA CSU ASE

Misiunea noastră este să aducem împreună studenții și pasionații de sport pentru a împărtăși bucuria activităților sportive, dar și pentru a ne implica în proiecte de voluntariat menite să facă o diferență în comunitatea noastră.
Ne concentrăm pe valorile fundamentale ale fair-play-ului, respectului și dăruirii de sine, și suntem dedicați ideii că sportul și voluntariatul pot schimba lumea.

CALENDAR COMPETIȚIONAL

CSU ASE VS. STIINTA BUCURESTI

ÎNSCRIE-TE LA CSU ASE

CSU ASE este locul în care sportul întâlnește educația și împreună construiesc marii campioni de mâine!
Obiectivul principal al CSU ASE este de a oferi educație prin sport și de a crește campionii de mâine.
Credem în studenții și sportivii noștri și ne dorim să îi vedem mereu pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
Alege Clubul Sportiv Universitar ASE București!

SPORTIVUL LUNII

Alessia este noua campioană națională la șah clasic, competiție pe care a dominat-o încă din runda a 5-a.
Deși are doar 17 ani se luptă de la egal la egal cu toate „veteranele” șahului și este membră a echipei olimpice feminine.
De asemenea, Alessia a participat în perioada 10-15 octombrie la Campionatele Mondiale de Șah Rapid și Blitz în Italia, destinate juniorilor U20. După 11 runde disputate la fiecare probă, aceasta s-a clasat pe locul 6 la șah rapid și pe locul 10 la șah blitz în topul celor mai buni juniori ai lumii!

Alessia Ciolacu