Sah-Campionatele Naționale pe echipe 2021

‼ ♟CSU ASE A OBȚINUT 4 MEDALII LA CAMPIONATELE NAȚIONALE DE ȘAH RAPID ȘI BLITZ! ♟‼
În acest sfârșit de săptămână, cele două echipe de seniori ale secției de șah, cea masculină și cea feminină, au participat, cu sprijinul ONE UNITED PROPERTIES și al ACADEMIEI DE STUDII ECONOMICE, la Campionatele Naționale pe echipe de șah rapid și blitz ce s-au defășurat la Snagov.
Cele două echipe au reușit să obțină câte o medalie la fiecare probă!
🥇🥈 Echipa masculină a obținut medalia de aur și titlul de CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ la șah rapid și medalia de argint și titlul de VICECAMPIOANĂ NAȚIONALĂ la șah blitz!
Componența echipei:
♟ GM Berkes Ferenc
♟ GM Pârligras Mircea-Emilian
♟ GM Georgescu Tiberiu-Marian -Căpitan
♟ IM Costachi Mihnea
♟ IM Gavrilescu David
🥈🥉Echipa feminină a obținut medalia de bronz la proba de șah rapid și medalia de argint și titlul de VICECAMPIOANĂ NAȚIONALĂ la blitz.
Componența echipei:
♟ IM/WGM Bulmaga Irina
♟ WIM Sgîrcea Silvia-Raluca
♟ WCM Ciocan Maria-Alexandra
♟ Căpitan: Popa Andrada
Conducător de delegație: Georgescu Tiberiu-Marian
Suntem mândri de sportivii noștri!🏆🎉