Sah-Superliga 2021

‼️♟CSU ASE a fost desemnat CEL MAI PUTERNIC CLUB DE ȘAH DIN ROMÂNIA în urma câștigării Superligii! ♟ ‼️
ℹ️ Superliga este cel mai important turneu pentru cluburile de șah din România. Competiția a presupus 10 runde de confruntări directe, în fiecare meci jucând câte patru jucătoare ale fiecărei echipe.
💙🤍 CSU ASE s-a prezentat cu un lot tânăr, dar care a demonstrat că profesionalismul învinge orice impediment și a câștigat MEDALIA DE AUR cu 9 victorii și o înfrângere.
Campioanele noastre sunt:
🥇 Bulmaga Irina
🥇 Atalik Ekaterina
🥇 Ciolacu Alessia
🥇 Lehaci Miruna-Daria
🥇 Ionescu Irina
🥇 Ursente Maria-Eugenia
Căpitan: Popa Andrada
🏆 Deși au avut un rezultat excepțional, fetele noastre nu s-au limitat la câștigarea titlului și au realizat și performanțe personale deosebite:
Atalik Ekaterina a acumulat 9,5 puncte/10, fiind desemnată cea mai bună jucătoare de pe masa 2, Bulmaga Irina a acumulat 7,5 puncte/9, fiind desemnată cea mai bună jucătoare de pe masa 1 iar Ciolacu Alessia a câștigat toate cele 5 partide pe care le-a jucat pe masa a 3-a. În plus, împreună au acumulat 8 puncte avans față de următoarea clasată, echivalentul a doua meciuri câștigate cu 4-0!
🙏🏼 Performanțele nu ar fi fost posibile fără managerul și antrenorul secției de șah, lect. univ. dr. Georgescu Tiberiu-Marian, care a îndrumat și pregătit jucătoarele atât înainte cât și în timpul turneului și căruia îi mulțumim!
🙏🏼 Dorim să mulțumim pe această cale și sponsorului nostru, One United Properties, care ne-a oferit sprijin și încredere să creștem campioni adevărați!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top