Interviu- Cârstea Adrian

 

  1. Spune-ne despre tine, Adrian, cum ai descoperit această pasiune și cum decurge pregătirea ta?

R: Mă numesc Cârstea Adrian și sunt născut în anul 1978.  Am început să joc tenis de picior pe la vârsta de 10 ani , pe maidan, ca orice copil, dar atunci principala atracție era fotbalul. Pe la 23 ani a început să devină o pasiune tenisul și tot de atunci am început să joc mai des, de 4 ori pe săptămână. Am avut norocul să joc împotriva unor băieți care jucaseră în campionatul de fotbal tenis și câțiva dintre ei și fuseseră componenți ai lotului național. Am avut foarte multe de învățat de la ei și prin anul 2011, în urma unui turneu amical de tenis cu piciorul la care a fost prezent și Președintele Federației de Fotbal-Tenis, domnul Frederico Tavares, am fost remarcat și îndrumat să  fac antrenamente specifice pentru am mari șanse să ajung chiar la lotul național. Și așa a și fost. Între anii 2013-2017 am participat la campionate mondiale și europene unde am câștigat 4 medalii de aur la triplu băieți și triplu mixt(doi băieți și o fată).

  1. Ce te inspira si te motivează în activitatea sportiva?

R: Pasiunea este cea care mă motivează în activitatea sportivă.

  1. Care este cea mai frumoasă amintire din timpul unei competiții?

R:  Cea mai frumoasă amintire este câștigarea primei medalii de aur la Campionatul Mondial de Fotbal-Tenis unde emoțiile au fost foarte mari.

  1. Care a fost cel mai mare obstacol cu care te-ai confruntat?

R: Cel mai mare obstacol a fost revenirea pe teren la forma inițială în urma unei accidentări la genunchi, ruptură de ligamente încrucișate. O recuperare foarte grea, în 8 luni de zile, și în care au fost multe momente când nu mai credeam că mă recuperez 100%.

  1. Ce sfat ai da unei persoane care participă pentru prima dată la un meci de fotbal tenis?

 R: Să se bucure de acest joc superb și să învețe câte ceva după fiecare meci.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top