Interviu- Lemur

  1. Muțumim că ai acceptat acest interviu! Spune-ne câteva cuvinte despre tine, te rog
    Mă consider o persoană liniștită, îmi place să îi ajut pe cei din jurul meu, prefer să iau lucrurile încet și să traiesc în prezent.

  2. Unde te vezi peste 10 ani?
    Nu am o imagine clară asupra viitorului îndelungat deoarece nu mă pregătesc să urmez o carieră anume, iar scena esportului românesc este prea nedezvoltată ca să pot să îmi urmez pasiunea “full-time”. Prefer să iau lucrurile din prezent și să aleg în clipa respectivă ce cale să urmez pentru o perioadă de timp.

  3. Ce-ți place să faci în timpul liber?
    În timpul liber nu fac nimic special. Prefer sa îl petrec cu prietenii, la sediu CSU ASE ESPORTS sau să mă antrenez pe LoL.

  4. Cum ai aflat de echipa CSU ASE?
    Am aflat de echipa CSU ASE iarna trecută când șeful grupei de la facultate a dat share la link-ul de Discord unde urma să se organizeze un turneu de  League of Legends, fiind amator de turnee, nu am putut să nu particip.

  5. Cum te-ai adaptat echipei?
    De cand m-am alăturat echipei, facând parte din prima formație, am fost alaturi de diferite persoane și nu am întâmpinat dificultăți în a avea o atitudine pozitivă față de ceilalți.

  6. Ce abilități ai reușit să-ți dezvolți alături de CSU ASE?
    Alături de CSU ASE am reușit să îmi dezvolt abilitatea de a vorbi în public, facând stream pe platforma twitch (la adresa twitch.tv/csuaseesports) fiind îndrumat de managerul echipei Iozu Rafael, lucru pe care nu m-aș fi văzut să îl fac anterior. De asemenea, în aproape fiecare formație pe care echipa a avut-o, am fost o persoană de legatură intre membrii ei și uneori mi-am asumat rolul de căpitan, lucru care te ajută să ai în considerare diferite lucruri de la diferite persoane in același timp.

  7. Care sunt jocurile în care excelezi?
    Prefer să cred că excelez în orice joc, dar preferatele mele sunt cele în care ambele echipe sunt la același nivel, iar diferențele se fac pe deciziile rapide.

  8. Cum ți se pare atmosfera la CSU ASE?
    Alături de CSU ASE am avut parte și voi continua să am în continuare de un mediu productiv, deoarece intenționăm sa mărim scena de esports în Romania și cine să facă un lucru mai bine decât tu însuți.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top