Interviu- Ștefan Anton Valentin

  1. Spune-ne despre tine, Valentin, cum te-ai descrie?
    R: Sunt o persoană calmă, foarte veselă, organizată, foarte ambițioasă, care știe să comunice cu toate persoanele și căreia îi place să fie atentă la toate lucrurile din jur.
  1. Unde te vezi peste 10 ani?
    R: Nu știu exact ce îmi va rezerva viitorul, dar mă văd tot în lumea sportului, devenind o versiune a mea din ce în ce mai bună și ajungând să fiu un profesionist desăvârșit în ceea ce fac.
  1. Ce îți place să faci în timpul liber?
    R: Nu prea am timp liber, antrenamentele și facultatea ocupându-mi cea mai mare parte din timp, dar în puținul timp care îmi rămâne uneori, îmi place să evadez, să mă plimb și să călătoresc cât mai mult, de obicei singur, dar și cu prietenii sau familia.
  1. Cum îți împarți timpul între școală, antrenamente și competiții?
    R: Înainte aveam un program pe care îl respectam, iar ulterior s-a transformat într-o rutină care și în momentul de față funcționează și mă ajută să îmi gestionez perfect timpul pentru școală, antrenament și competiții, oferindu-mi suficient timp pentru a le face pe toate.

     

  2. Cum reziști la acele temperaturi foarte scăzute?
    R: Sunt o fire mai friguroasă de fel, dar în toate competițiile de până acum nu am avut probleme cu temperaturile deoarece în momentele acelea trebuie să ai în vedere alți factori mai importanți pentru a avea o evoluție bună pe teren, iar în competiții factorul temperaturii este dat uitării pentru mine, deoarece mă focusez să am o prestație cât mai bună pe teren.

     

  3. Cum ți-ai descoperit aceasta pasiune pentru volei?
    R:
    Totul a început încă din școala generală, în 2012 mai exact, când am primit propunerea din partea doamnei profesor de educație fizică de a mă alătura echipei pentru a ne pregăti de o competiție la care urma să participăm la vremea aceea, iar de atunci am continuat să mă pregătesc și nu m-am desprins de acest sport minunat.

  4. Ce te motivează în activitatea sportivă?
    R: Mereu mi-a plăcut să învăț lucruri noi. Acesta este factorul care mă motivează, să învăț cât mai multe lucruri noi și să evoluez constant până voi ajunge la cea mai bună versiune a mea.

  5. Care este cea mai frumoasă amintire din timpul unei competiții?
    R: Cea mai frumoasă amintire este când am jucat împotriva selecționatei Braziliei și am făcut un meci fantastic alături de ei.

  6. Ce sfat ai da unei persoane care participă pentru prima dată la un meci de volei?
    R: Nu vă agitați, încercați să fiți cât mai calmi în acest sport, deoarece veți avea mai mult timp de a gândi și o să puteți vedea totul în jur, iar apoi o să puteți să găsiți soluții pentru fiecare minge care va veni la voi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top