Interviu- Fulmen

  1. Mulțumim că ai acceptat acest interviu! Spune-ne câteva cuvinte despre tine, te rog
    Îmi place să cred că sunt o persoană organizată căreia îi plac provocările. Sunt realist în stabilirea obiectivelor pentru fiecare activitate ce urmează să o desfășor.
  2. Unde te vezi peste 10 ani?
    Cred că este una dintre cele mai grele întrebări la care pot răspunde, consider că oricât de bine te-ai pregăti pentru viitor, nu știi niciodată unde o să fii în 10 ani. În momentul de față sunt înscris într-un master în Machine Learning, deci cel mai probabil o să am un job în acest domeniu.
  3. Ce-ți place să faci în timpul liber?
    Depinde foarte mult de vremea de afară și de starea mea de spirit, având în vedere că este vorba de timp liber, prefer să fac o activitate care-mi maximizează nivelul de satisfacție, fie jocuri pe calculator, fie activitățile in aer liber, fotbal cu prietenii, plimbări prin parc etc.
  4. Cum ai aflat de echipa CSU ASE?
    De echipa CSU ASE am aflat de la un prieten alături de care încă activez in echipa de Dota2, secția de eSports. Nu cred că este nevoie de oportunități pentru a te dezvolta, cel puțin eu nu le caut, pur și simplu caut să fac ceva nou, să văd cum fac alții, să încerc pentru că eu unul nu consider că exista o limita în procesul de dezvoltare al unei persoane.
  5. Cum te-ai adaptat echipei?
    A fost foarte ușor să mă adaptez echipei, ne-am înțeles foarte bine încă din primele zile, iar pentru problemele care-au apărut pe parcurs, am stabilit ședințe in care le-am discutat si rezolvat.
  6. Ce abilități ai reușit să-ți dezvolți alături de CSU ASE? Ai căutat noi oportunități de a te dezvolta?
    Una dintre cele mai importante abilități pe care le-am dezvoltat alături de echipa de la CSU ASE este comunicarea, îmi place sa discut foarte mult cu restul membrilor echipei, să creăm o atmosferă friendly si enjoyable atât în timpul antrenamentelor, cât și meciurilor din cadrul competițiilor. Alte abilități pe care le consider îmbunătățite sunt time-management, încrederea în sine și seriozitatea.
  7. Care sunt jocurile în care excelezi?
    Dota2 este jocul care-mi place cel mai mult. Consider că nimeni nu excelează în eSports, însă asta nu mă oprește din a încerca să fiu printre cei mai buni.
    Vă mulțumesc foarte mult pentru șansa de a participa la acest interviu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top